Hoe werkt Browsbox Booster ?

Je krijgt van ons een Browsbox Booster-website ter waarde van 1.450 euro. Kosteloos. Die kan er uitzien als dit voorbeeld, maar dan met jouw logo, jouw huiskleur en jouw lettertype, klaar om ingevuld te worden. Of kies hieronder een andere template.

Voor het onbeperkte gebruik van jouw Browsbox Booster-template betaal je een non-profit-licentie van 125 euro per jaar (incl. BTW)

Daarvoor

  • krijg je 24/7 toegang tot deze super professionele, mega-makkelijke tool om jullie website up-to-date te houden
  • mag je onbeperkt inhoud (tekst, foto's, video, ...) aan jullie website toevoegen
  • zorgen wij ervoor dat jullie website permanent online is, perfect wordt weergegeven in alle browsers en op alle platformen (PC, Mac, tablet en smartphone)

Waarom doen we dit ?

Omdat we uit ervaring weten dat iedere organisatie die draait op vrijwilligers op een bepaald moment vastloopt met zijn website. 

Omdat de goede ziel die ze met de beste bedoelingen maakte in een of ander open-source platform, de wijde wereld ging verkennen bijvoorbeeld. En alle kennis met zich meenam.

Met Browsbox is de continuïteit van jullie website voortaan gegarandeerd. Alleen al omdat werkelijk iedereen er in kan werken. Zonder grafische vorming of kennis van software.

Deze template is maar één voorbeeld van hoe je in Browsbox makkelijk het verhaal van jouw vereniging kan vertellen. Van doelstelling tot team. Van agenda tot videoverslag. Maar test het gerust zelf.

Tagline

Browsbox Booster-websites zijn er in alle geuren en kleuren

Deze pagina is maar één voorbeeld van hoe je de website van je eigen vereniging kan invullen. Met een beetje fantasie zie je ongetwijfeld al hoe je het verhaal van jouw organisatie gaat vertellen.